GSM/ 3G/ 4G LTE
antennit

Me kehitämme integroituja monitaajuusantenneja matkapuhelinverkon laitteisiin niin että ne täyttävät haastavimmatkin verkko-operaattorien vaatimukset. Voit saavuttaa maailmanlaajuisen kattavuuden jopa pienillä ja metallisilla laitteilla.

Bluetooth
antennit

Bluetooth ja muut 2.4GHz ISM -kaistan tuotteet ovat usein akku/paristokäyttöisiä sekä pienikokoisia. Tästä johtuen virrankäyttöominaisuudet ovat niille kriittisiä, ja korkean hyötysuhteen antennit ovat merkittävä tekijä tuotteen menestykselle.

GPS
antennit

Me kehitämme antenneja kaikille paikannusjärjestelmille, kuten esimerkiksi GPS:lle, Glonassille sekä Beidoulle. Tarvitsetko ympyrä- vai lineaaripolarisoidun, tai yksi- vai kaksitaajuisen antennin? Me voimme suunnitella sen sinulle!

5G / mmWave
antennit

Antenniryhmiä tarvitaan korkeiden taajuuksien verkkoihin liityttäessä, kun siirrytään mm-Aalto alueelle 5G:n myötä. Tarjoamme räätälöityjen antenniryhmien suunnittelua sekä kaupallisten antennimoduulien integrointia.

Palvelut

INTEGROITUJEN ANTENNIEN KEHITYS

Autamme sinua kehittämään tehokkaita ja korkealaatuisia tuotteita palvelujemme avulla. Ydinpalvelumme sijoittuvat antennien ja langattomuuden ympärille. Olemme erikoistuneet integroituihin antenneihin, joilla on rajatusti tilaa tuotteen sisällä.

Antennisuunnittelu

Toimimme osana tuotekehitystiimiänne, osallistuen palavereihin kehityssyklin jokaisessa vaiheessa – aina ensimmäisistä ideointipalavereista tuotteen testaukseen asti. Vaikka toimittekin yhden projektipäällikkömme kanssa, on käytössänne aina kokonainen ryhmä antennisuunnittelijoita.

Räätälöidyt antennit

Suunnittelemme simuloimalla räätälöityjä ratkaisuja piirilevyille, joustaville kalvoille, LDS:lle sekä tarvittaessa erillisiksi metalliosiksi. Räätälöidyllä ratkaisulla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Autamme teitä myös valitsemaan valmistajan räätälöidylle antennillenne.

Valmisantennit

Integroimme antennivalmistajien antennikomponentteja asiakkaidemme tuotteisiin. Me varmistamme että suunnittelusääntöjä on noudatettu, jonka lisäksi optimoimme sovituspiirit parhaan mahdollisen hyötysuhteen saavuttamiseksi.

Antennikonsultointi

Tarjoamme konsultointia aina tunnin mittaisesta palaverista pitkäkestoisiin tutkimushankkeisiin, joissa selvitetään kohtaamienne haasteiden syitä sekä löydetään ratkaisut, saadaksenne tuotteenne markkinoille mahdollisimman kustannustehokkaasti, laadusta tinkimättä.

Antennisimulointi

Muutosten kokeileminen prototyypillä on aikaa vievää sekä kallista, ja pääsemme samaan tai jopa parempaan tulosten luotettavuuteen simuloimalla. Testattavien ideoiden rajana on vain mielikuvitus: pystymme siis löytämään myös ratkaisuja, joita ei olisi ollut mahdollista testata perinteisillä mittauksilla käyttämättä viikkoja tuntien sijaan.

Antennimittaukset

Riippumatta siitä miten tarkasti antenni on suunniteltu tai simuloitu, monesti löytyy huomioimattomia tai tiedostamattomia yksityiskohtia. Siksi kaikissa projekteissa antennien toiminta pitää myös mitata. Tärkeimmät mitattavat asiat ovat sovitus sekä hyötysuhde. Kumpikaan ei vielä yksinään riitä kertomaan, toimiiko laitteesi antenni oikein osana laitetta.

Radientum

LUOTETTAVA INTEGROITUJEN ANTENNIEN KEHITYSKUMPPANI

Autamme yrityksiä ympäri maailman kehittämään parempia langattomia laitteita. Suunnittelijoillamme on kokemusta antennien simuloinnista, suunnittelusta ja testauksesta lukuisille huippuyrityksille, kuten Nokialle, Microsoftille sekä Intelille. Kokemuksemme mahdollistaa saman korkealaatuisen antennityön kaikenkokoisille yrityksille, tuotekehityksen jokaisessa vaiheessa.

Suunnittelijoillamme on yhteenlaskettuna yli 100 vuoden kokemus mobiiliteollisuudesta, joka takaa sekä työkalumme että työmme laadun. Toimintatapamme nopeuttavat tuotteen markkinoille pääsyä sekä kulutehokkuutta. Suunnittelijamme ovat kehittäneet kymmeniä patentteja antenneista ja langattomasta tiedonsiirrosta, niin edellisille työnantajilleen kuin asiakkaillemme.

Ota yhteyttä

ALL ABOUT ANTENNAS

Parhaan mahdollisen hyödyn saamiseksi suosittelemme, että otatte meihin yhteyttä jo ennen tuotekehityksen aloittamista. Lukuisat päätökset, kuten tuotteen koko, materiaalit, komponenttisijoittelu ja kommunikointiteknologia ovat kriittisiä antennin näkökulmasta ja ratkaisevat tuotteen kohtalon.

Yhteystietolomake

Kuinka voimme auttaa sinua? Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä.

  Strongest_in_finland
  RADIENTUM
  HQ – Tampere
  Visiokatu 4
  33720 Tampere
  +358 40 501 3535
  Design Office – Espoo
  Innopoli 2
  Tekniikantie 14
  02150 Espoo
  UUTISKIRJE 

  By subscribing, you’ll receive insights of interesting case studies about customer’s projects, updates on our technologies and services, latest news and trends in antenna industry, our special offers and a lot more!