GSM/ 3G/ 4G LTE
antennit

Me kehitämme integroituja monitaajuusantenneja matkapuhelinverkon laitteisiin niin että ne täyttävät haastavimmatkin verkko-operaattorien vaatimukset. Voit saavuttaa maailman laajuisen kattavuuden jopa pienillä ja metallisilla laitteilla.

Bluetooth
antennit

Bluetooth ja muut 2.4GHz ISM kaistan tuotteet ovat usein akku/paristo käyttöisiä ja pieniä. Tästä syystä virrankäyttö ominaisuudet ovat niille kriittisiä ja korkean hyötysuhteen antennit merkittävä menestystekijä tuotteelle.

GPS
antennit

Me kehitämme antenneja kaikille paikannusjärjestelmille kuten esimerkiksi GPS, Glonass ja Beidou. Tarvitsetko ympyrä-vai lineaaripolarisoidun tai yksi vai kaksitaajuisen antennin? Me voimme suunnitella sen sinulle.

5G / mmWave
antennit

Antenniryhmiä tarvitaan korkeiden taajuuksien verkkoihin liityttäessä, kun siirrytään mm-Aalto alueelle 5G:n myötä. Tarjoamme räätälöityjen antenniryhmien suunnittelua sekä kaupallisten antenni moduulien integrointia.

Palvelut

INTEGROITUJEN ANTENNIEN KEHITYS

Autamme sinua kehittämään mahtavia, tehokkaita ja korkea laatuisia tuotteita palvelujemme avulla. Ydinpalvelumme sijoittuvat antennien ja langattomuuden ympärille. Olemme erikoistuneet integroituihin antenneihin, joille ei ole tarjolla rajattomasti tilaa tuotteen sisällä.

Antennisuunnittelu

Toimimme osana tuotekehitystiimiänne osallistuen palavereihin kehityssyklin kaikissa vaiheissa. Aina ensimmäisistä ideointipalavereista tuotteen testaukseen asti. Vaikka rajapintana onkin vastaava suunnittelija on käytössänne yhden suunnittelijan sijasta kokonainen ryhmä antennisuunnittelijoita.

Räätälöidyt Antennit

Suunnittelemme simuloimalla räätälöityjä ratkaisua piirilevylle, joustaville kalvoille, LDS:lle ja tarvittaessa erillisiksi metalliosiksi. Räätälöidyllä ratkaisulla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Autamme teitä valitsemaan valmistajan räätälöidylle antennillenne.

Valmisantennit

Integroimme antennivalmistajien antennikomponentteja asiakkaidemme tuotteisiin. Varmistamme että suunnittelusääntöjä on noudatettu sekä optimoimme sovituspiirit parhaan mahdollisen hyötysuhteen saavuttamiseksi.

Antennikonsultointi

Tarjoamme konsultointia aina tunnin mittaisesta palaverista tutkimushankkeisiin, joissa selvitetään kohtaamienne haasteiden syitä ja löydetään ratkaisut niin että saatte tuotteenne markkinoille mahdollisimman nopeasti ja halvalla laadusta tinkimättä.

Antennisimulointi

Muutosten kokeileminen prototyypillä on aikaa vievää ja kallaista. Simuloimalla me pääsemme samaa tai parempaan tulosten luotettavuuteen ja testattavien ideoiden rajana on vain mielikuvitus. Pystymme siis löytämään ratkaisuja, joita ei olisi ollut mahdollista testata mittauksilla käyttämättä viikkoja tuntien sijaan.

Antennimittaukset

Riippumatta suunnittelun ja simulointien tarkkuudesta monesti, jotain yksityiskohtaa ei ole huomattu ottaa huomioon tai tieota siitä ei ole saatavilla. Siksi kaikissa projekteissa pitää antennien toiminta mitata. Tärkeimmät asiat ovat sovitus sekä hyötysuhde. Kumpikaan ei yksin riitä kertomaan toimiiko laitteesi antenni oikeasti osana laitetta.

Yritys

LUOTETTAVA INTEGROITUJEN ANTENNIEN KEHITYSKUMPPANI

Tahdomme auttaa yrityksiä ympärimaailman kehittämään yhä parempia langattomia laitteita. Suunnittelijoidemme kokemuksemme antennien simuloinnista, suunnittelusta ja testauksesta yrityksistä kuten Nokia, Microsoft ja Intel mahdollistaa huippulaadun tuomisen kaikenkokoisiin yrityksiin. Suunnittelijamme Suomessa auttavat teitä kaikissa tuotekehityksen vaiheissa.

Suunnittelijoidemme yhteenlaskettu yli 100 vuoden kokemus mobiili-teollisuudesta takaa työn laadun ja työkalumme sekä toimintatapamme nopeuttavat tuotteen markkinoille pääsyä ja kulutehokkuutta. Suunnittelijamme ovat kehittäneet kymmeniä patentteja edellisille työnantajilleen ja asiakkaillemme antenneista ja langattomasta tiedonsiirrosta.

Ota yhteyttä

ALL ABOUT ANTENNAS

Parhaan mahdollisen hyödyn saamiseksi suosittelemme että otatte meihin yhteyttä jo ennen tuotekehityksen aloittamista. Päätökset kuten tuotteen koko, materiaalit, komponenttisijoittelu ja kommunikointiteknologia ratkaisevat tuotteen kohtalon ja ovat kriittisiä antennin näkökulmasta.

Yhteystietolomake

Kuinka voimme auttaa sinua? Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä.

  Strongest_in_finland
  RADIENTUM
  HQ – Tampere
  Visiokatu 4
  33720 Tampere
  +358 40 501 3535
  Design Office – Espoo
  Innopoli 2
  Tekniikantie 14
  02150 Espoo
  UUTISKIRJE

  By subscribing, you’ll receive insights of interesting case studies about customer’s projects, updates on our technologies and services, latest news and trends in antenna industry, our special offers and a lot more!